Deprecated: wp_make_content_images_responsive est obsolète depuis la version 5.5.0 ! Utilisez wp_filter_content_tags() à la place. in /customers/9/9/2/baeb.eu/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

Conception of a contemporary design and near zero energy housing.

 The project is set upon a recesses corner, between Nagelmackers street and the Meuse docks.  The particularity of this project is his location. Actually this corner could have a real impact on the neighborhood, and on the perception of the district by the users. In fact the project tends to become a mark in the different scale of the district.

On the ground floor, the shop entry give on the docks. While the housing entry are located in Nagelmackers street  for more intimity.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive est obsolète depuis la version 5.5.0 ! Utilisez wp_filter_content_tags() à la place. in /customers/9/9/2/baeb.eu/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

There is a big variety of size of apartments, while keeping views on the Meuse for every living room.

CONCEPT

CONCEPT

PLAN

FIRST FLOOR

ELEVATION

ELEVATION