An architecture offering new perspectives on the landscape

In the middle of a rural zone, the object of the project is an area between a residential zone and an industrial park.

These pre-existences, directed us on a simple architecture but not simplistic, where the design of volume is the key of our solution, and directly inspired by a hill shaped place around the area.

The project has been designed to maximize its viability by combining quality living spaces with functional, technical, economics and environmental expectations of a contemporary building.

The implementation was motivated by the study of the place and its orientation with the phasing requested by the organising authority. Different parts of the program can be built independently of each other. (Rest Home, Residential Care for the Elderly, Nursery and Office).

Buildings develop length on the ground, with a more favorable orientation of the welfare of the occupants and organised around generous gardens that responded at the functions of different programs.
The building ensures an adequate supply of natural light and provide a permanent comfort of the occupants with the best orientation on the gardens and public spaces.

Buildings develop length on the ground, with a more favorable orientation of the welfare of the occupants and organised around generous gardens that responded at the functions of different programs

Floor +3

Frontage