The entire building is full of different type of apartments while the shops occupy the ground floor

The project is located on the corner of Boulevard Jacqmain, rue Saint-Jean Népomucène and the rue du Pélican in the hearth of Brussels.

The existing buildings seat on Blvd Jacqmain was kept unchanged. The levels, the heights and the total volume are kept the same. These buildings have been converted into spacious apartments and enjoying substantial volume. At the corner of Blvd Jacqmain, rue Saint Jean Népomucène and rue du Pélican, has been created a new building perfectly aligned with the existing facade of the preserved building keeping the vertical design of the façade with the windows.

The choice of the construction materials reinforces the façade continuity between old and new, it is composed by an underbody on natural stone, the rest of building realized on bright coat and a cornice topped by dormer. The entire building is full of different type of apartments while the shops occupy the ground floor.

The access to the apartments is placed in an interior courtyard that allows communication between the Bldv. Jacqmain and rue du Pélican. Private balcony make the design of interior facade.