The apartments are very bright and have been designed to overlook both side,especially the courtyard

IMG_2671

The project includes both a renovation and the construction of a new apartment building, and also the creation of a new duplex on top of the 8 apartments.

 

 

This project aims to strengthen the unitary aspect of the street by using the same alignements of the next door building. To break the monotony of the streetside, a large bay windows was created to obtain private terraces. This kind of shape is reinforced by a differentiation of materials; (plaster-brick).

The apartments are very bright and have been designed to overlook both side,especially the courtyard. The new duplex is defined with a simple and united volume, built with a light structure. The top floor, including the main living space creates a link between the existing building and the new one.

Floor +3

Floor +4

Frontage